Начало |  За контакти |  Добави магазин |  Банери
 
бижута и аксесоари
козметика
храна и напитки
за дома
за децата
облекло
GSM апарати
техника
цветя
подаръци
здраве
книги
еротични
авто мото
хипермаркети
други
 Страница 1 2 3 4 5 6 

техника

Професионални Машини

Професионални Машини

"Внос и продажба на измервателни инструменти. Продажба на металорежещи инструменти, Продажба на електрически инструменти, компресори, генегатори и др.

Фирма Ес Джи Ес България предлага внос и продажба на широка гама инструменти и машини - Измервателни инструменти, Акумулаторни инструменти, Електроинструменти
Компресори, Генератори, Заваръчни апарати, продукти Karcher, Градинска техника, Металорежещи инструменти, Електрооборудване, Ръчни инструменти и др. Голямо разнообразие от оборудване и аксесоари както за индустрията, така и за ремонти в дома. Електронен магазин mashines.bg предлага подробна информация за всички налични артикули и доставка до цялата страна." (455)
Техно систъмс ООД

Техно систъмс ООД

Бързо развиваща се фирма в областта на компютрите. Предлагаме богато разнообразие от лаптопи, компютри, таблети и периферия.
Предлагаме извънгаранционен сервиз с експресна диагностика на лаптопи и настолни компютри. (406)
Електронен магазин за почистваща техника

Електронен магазин за почистваща техника

Електронен магазин www.pochistvasta-tehnika.com, е сайт, в който може да намерите богата гама от водоструйки, пароструйки, прахосмукачки, метачни и подопочистващи машини, екстрактори, оборудване за автомивки, както и всички препарати и консумативи за тях. Онлайн магазинът предлага почистваща техника на водещи производители – KARCHER, NILFISK, BOSCH, STIHL, VIPER и др. В сайта ще намерите изчерпателна техническа информация, актуални цени, промоции и новости.
Осигурен е гаранционен и извънгаранционен сервиз за всички предлагани продукти. Голяма част от предлаганите машини, консумативи и резервни части са в наличност, което дава възможност за експресна доставка до клиента в цялата страна. (371)
Артемис 2БГ

Артемис 2БГ

Артемис2БГ фирма- Дистрибутор за България на японските керамични нагреватели FKK и официален вносител на мотор-редуктори,вентилатори и метални спирали за шнекове на пелетни горелки-камини.Подържаме наличности от всички артикули за фирми производители на пелетни горелки. (359)

Makeit.bg

е-магазин за компютри и ИТ техника, таблети и Смартфони, Печатащи и консумативи, за дома, за офиса, както и за софтуери и услуги. е-магазинът MakeIT.bg е собственост на Си Дотс ЕООД (www.cdots.bg) и е създаден от нашата компания като добавена стойност за клиентите ни. Занимаваме с разработка на софтуер, доставяме лицензи, изграждаме инфраструктири (от структурно окабеляване, до сървъри, сигурност и мрежи). (529)
Интернет магазин за компютърни и gsm аксесоари

Интернет магазин за компютърни и gsm аксесоари

Продажба на компютри и лаптопи(нови и втора употреба) аксесоари за тях.Зарядни устройства, gsm аксесори.Поддръжка и сервиз на предлаганата техника. (439)
Купи Компютър

Купи Компютър

Kupi.computer е интернет базирана компания за онлайн търговия, с динамичен и млад екип от специалисти в областа на електрониката.
Основен двигател и мотивация за нас е да предлагаме на своите клиенти високо качествени продукти и услуги, персонално отношение към клиентите, надеждни и ценово-ефективни решения.
Разнообразната гама от технологични решения отговарят на нарастващите изисквания на всяка компания днес. Интернет магазина предлага различни категории техника: IT Продукти, комуникационна техника, фото и видео техника, тв и аудио техника и аксесоари. Акцентът ще бъде върху качествените продукти и новите технологии.
Асортиментът ще включва:
1. IT продукти - лаптопи, таблети, притери и скенери, хард дискове и флаш памети, консумативи за принтери, захранващи устройства, периферни устройства и др.
2. Комуникационна техника – мобилни телефони и аксесоари за мобилни телефони.
3. Фото и видео техника – фотоапарати, камери, карти памет и аксесоари за фото и видео техника.
4. ТВ и аудио т (440)
Специализиран портал за заваряване

Специализиран портал за заваряване

Специализиран портал за консумативи и машини за заваряване, наваряване и всички процеси на металообработването. (781)
Електроника и компютърни аксесоари

Електроника и компютърни аксесоари

Нашият сайт Ви предлага най-различна електроника,компютърни аксесоари и други интересни уреди.Вие сами ще се убедите,че при нас цените са възможно най-ниски (445)
Сонари за Риба

Сонари за Риба

Продажба на електроника за риболов - сонари/ехолоти за лесно откриване на риба. Морски картографи и други. (444)
Глобус Комерс EООД - тахографи, тахошайби и термоленти и др.

Глобус Комерс EООД - тахографи, тахошайби и термоленти и др.

Tахографи, дигитaлни тахографи, тахошайби и термоленти, въздушна система, осветление, накладки и филтри, амортисьори, семеринги и конуси, сервиз за тахографи, настройка и активиране на тахографи и др. (284)
Енергийно ефективни решения

Енергийно ефективни решения

Предлагаме електроапаратура с широко приложение за повишаване на енергийната ефективност в бита, промишлеността, енергетиката, селското стопанство, транспорта и други отрасли.
Стоките са групирани в следните категории: - Активни филтри за хармоници - Компенсиране на реактивната мощност - Комуникационни конвертори - Прибори за енергиен мониторинг - Релета за сигнализация и контрол - Соларна техника - Токови трансформатори - Управление на електрозадвижването - Фотоволтаична техника (354)
PcMall

PcMall

PCMall е компания с дългогодишен опит на българския пазар, създадена от млад и амбициозен екип. Основното поле на дейността ни е продажбата на маркова IT техника.

Търговската дейност на PCMall включва широка гама от компоненти, периферни устройства, мултимедия и висококачествени ИТ продукти. Фирмата е доставчик и разпространител на компоненти и консумативи в областта на компютърната и печатна техника. Предлагаме най-богатия избор от IT продукти и аксесоари налични на склад. Тук можете да направите бърз и лесен избор на лаптопи, таблети, маркови настолни компютри, монитори, принтери и много други, както и възможност да конфигурирате сами параметрите на вашата система спрямо нуждите си без да се налага да излизате от вкъщи.

Ние сме оторизиран дилър на Asus, Acer, Philips, Sony, Canon, Logitech, GygaByte, Samsung, Benq, Dell, HP, Epson, LG, Toshiba, Apple и други доказани и стабилни марки. Всички стоки, които предлагаме са нови, с гарантиран произход и са от оторизираните вносители з (721)

MidlandStore BG - Радиостанции и Екшън камери

Официален онлайн магазин на продуктите с марка Midland. Тук ще откриете най-доброто съотношение цена / качество за Радиостанции, Спортни (Екшън) камери , Мото комуникатори и аксесоари за тях. (643)
Нова компютри ЕООД

Нова компютри ЕООД

Нова компютри ЕООД е вече с 20 годишно присъствие на българския пазар и е специализирана в продажбата на компютри, лаптопи и компютърни компоненти.
Предлагаме още:
-ремонт, поддръжка и асемблиране на компютърни системи
-пълнене на тонер касети (975)

Страница 1 2 3 4 5 6 


 
Полезно
Плащане
Куриери
Доставка
Банки
Лизинг
Нормативна база
 
 
Полезни връзки
Българска национална асоциация на потребителите
Комисия за защита на потребителите